Teamledare Redovisningsbyrå

Arbetar du som auktoriserad eller senior redovisningskonsult och funderar på ett jobb som teamledare?

MyController är en väletablerad, auktoriserad och modern redovisningsbyrå med snart 20 anställda. Vi levererar med hög kvalitMet och bra service så att våra kunder och uppdragsgivare är nöjda. Reko är ett av våra främsta verktyg för detta. Vi arbetar i webbaserade system och automatiserat med digitala underlag och har som mål att bli helt digitala inom ett år. Sifferverket söker nu för MyController en redovisningskonsult. som vill bli teamledare eller redan arbetar som teamledare

Arbetsuppgifter/Din Profil.

I rollen som teamledare kommer du att leda och utveckla en grupp. Du har du fullt klientansvar för ett antal kunders ekonomi. Du trivs i en roll där du kan utveckla relationen med dina kunder. och medarbetare. Du tycker det är kul med ny teknik, är social och utåtriktad som person. Du har sannolikt arbetat som kundansvarig på en redovisningsbyrå några år.  Det är en fördel om du är auktoriserad redovisningskonsult och har erfarenhet av lön.

Övrigt

Tjänsten som är på heltid är en rekrytering hos MyController och ska tillsättas så snart som möjligt. Kontoret ligger på Sveavägen i centrala Stockholm. Om du tycker att din profil passar in på detta, tveka inte med att söka via annonsen på vår hemsida www.sifferverket.se  och via länken. Vi intervjuar fortlöpande.

Vill du veta mer? Kontakta Josephine Ivstam josephine.ivstam@sifferverket.se

Tfn 070 7440981

 

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon