IMPLEMENT söker managementkonsult inom Supply Chain.

Implement Consulting Group är Nordens ledande fristående managementkonsultbolag.
De hjälper organisationer att förändras varaktigt, snabbare och med önskat resultat. Många av Implements kunder arbetar internationellt där de servar dem med en stor intellektuell mångfald som har resulterat i en stark tillväxt under de senaste åren.
Huvudkontoret finns i Köpenhamn och de har totalt sex kontor med cirka 550 medarbetare.

Implement utökar nu sin styrka av organisationskonsulter i Malmö och söker för, fast anställning, framgångsrik senior med 5-10 års erfarenhet från supply chain/operations. Implement söker dig som är passionerad av att skapa resultat och drivs av förändringar. 

Implement är ett bolag som har som mål att förändra managementkonsultbranschen, i korthet skapar de förändringar som skapar varaktig önskad effekt.

Du har passion för ditt arbete samt att skapa affärsrelationer och ett upparbetat nätverk i Sverige samt att du uppskattar och förstår värdet av teamwork. Du delar med dig av din kompetens och erfarenhet såväl internt som externt. 

Implement erbjuder en unik kultur med dedikerade och hjälpsamma kollegor. Du får tal del av en mycket kvalitativ kompetensutveckling genom företaget som erbjuder ett digert utbildningsprogram för varje medarbetare. Du utmanas av att ta stort ansvar och strukturerar själv ditt arbete och erbjuds en attraktiv och presationsbaserad kompetensmodell. Rätt person kan räkna med en framgångsrik karriär.

Rekryteringsansvarig är Marita Oelker 0708-29 33 18 som du gärna får kontakta vid frågor angående tjänsten. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten ska tillsättas snarast. Ansökan via länken nedan.  

 

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon