Konsult inom Supply Chain management.

IMPLEMENT Consulting Group är ett Skandinavienbaserat partnerägt management konsultbolag.
Företaget hjälper organisationer att förändras snabbt, varaktigt och med önskat resultat.

IMPLEMENT är ett bolag som har som mål att förändra managementkonsultbranschen. IMPLEMENT skapar mervärde och deras styrka är att praktiskt genomföra utarbetade förändringar med effekt. Många av IMPLEMENTS kunder agerar både nationellt och globalt. 

Kontoren finns i Stockholm, Malmö, Oslo, Zürich och huvudkontoret finns i Köpenhamn. Företaget har snart 600 medarbetare och har starkt fokus på tillväxt.

IMPLEMENT utökar sin styrka av organisationskonsulter i Malmö och söker för, fast anställning, framgångsrik senior specialist med minst 5 års erfarenhet inom Supply Chain/Operations. IMPLEMENT söker dig som drivs av att göra affärer, genomföra förändringar och skapa resultat hos deras uppdragsgivare. 

Medarbetaren vi söker ska ha ett väl upparbetat affärsnätverk. Du ska gilla att dela med dig av din kompetens och erfarenhet både internt i teamen samt externt till kunder. 

Du kommer även vara med och driva och påverka utvecklingen och tillväxten av IMPLEMENT i Malmö. 

IMPLEMENT erbjuder dig en unik kultur med dedikerade och hjälpsamma kollegor. Du får tal del av en mycket kvalitativ kompetensutveckling genom företaget som årligen erbjuder ett digert utbildningsprogram för varje medarbetare. Du utmanas av att ta stort eget ansvar och strukturerar själv ditt arbete. Du erbjuds bland annat en attraktiv och prestationsbaserad kompetensmodell. 

Rekryteringsansvarig är Marita Oelker 0708-29 33 18. Du får gärna kontakta mig vid frågor angående tjänsten. Skicka din ansökan direkt via länken nedan.  

 

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon