Redovisningsekonom med inriktning projektredovisning till Rexor i Malmö

Kunskapsrevolutionen sveper fram. Resultatet är att företag som producerar och förmedlar kunskap har blivit allt viktigare i arbetet med att stärka Sveriges konkurrenskraft. Här kommer affärssystemet Rexor in i bilden. Rexor gör det möjligt för konsulter att lägga mindre tid på administration och mer tid på att producera och förmedla kunskap. Affärssystemet står för automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet.

Projektcontroller
Vi söker dig som är en driven och lösningsorienterad person. Du har lätt för att arbeta med andra men även för att jobba självständigt och ta egna beslut. Du är en detaljmänniska men som även kan se helheter. Du har en hög servicekänsla, och en god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Du kommer att sitta på kontoret i Malmö bland systemutvecklarna, därför ser vi gärna att du har ett intresse för IT och tekniska lösningar. Slutligen tror vi att du är socialt kompetent och som inte har problem att jobba i ett högt tempo. Du blir expert på vår produkt – Affärssystemet Rexor – med möjlighet att arbeta i ett framgångsrikt produktbolag där din roll innebär mycket kontakt med både konsulter och partners.

Vi vet att du har

  • Har en relevant utbildning från antingen universitet eller yrkeshögskola
  • Har ett par års erfarenhet som redovisningskonsult
  • Erfarenhet av projektredovisning
  • Intresse för att lösa supportfrågor som kan vara av teknisk karaktär
  • En vilja att ge god service åt kunder, partners och interna frågeställare
  • En vilja att utbilda kunder och partners i vårt affärssystem

Det är inget krav men meriterande om du har jobbat på ett större företag och har förståelse för SQL-databaser.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Om du tycker att denna profil passar in på dig tveka inte med att ansöka via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande. Vill du veta mer kan du kontakta Rikard Ljung på 0708 74 03 50 eller rikard.ljung@sifferverket.se.

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon