Visma Collectors söker en driven säljare till Stockholm

Visma Collectors, med sina ca 80 anställda och med en omsättning på över 200 miljoner SEK, ingår i den norska Visma-koncernen med totalt 5500 anställda, varav 1600 i Sverige och en omsättning 2015 på drygt 8 miljarder SEK. Visma Collectors erbjuder olika kundreskontratjänster som påminnelse och inkasso till kunder i näringsliv och offentlig sektor i hela landet.

Tjänsten
Arbetet omfattar hela säljprocessen där du planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar, är självgående, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt driver dina egna processer självständigt. Du har en förmåga att se kundnyttan och även en förmåga att identifiera nya prospekts. 

Visma Collectors har en aktiv marknadsföringsavdelning som även kan hjälpa till med leads. Du har även ett nära samarbete med dina teamkollegor men ansvarar självständigt för att avsluta affären. Din kundbas kommer att variera inom olika branscher och du rapporterar till försäljningschefen. 

Vem är du?
Som person är du:

  • Orädd, utåtriktad, strukturerad, självgående och engagerad
  • Du jobbar smart och kreativt för att finna nya affärsmöjligheter och är van vid att hitta lösningar tillsammans med kunden för att optimera deras verksamhet
  • Du har erfarenhet av att använda text- och kalkylprogram samt Powerpoint
  • Du har erfarenhet samt goda kunskaper av tjänsteförsäljning inom B2B. Meriterande är om du har erfarenhet inom inkasso, factoring eller finansbranschen. 
  • Du har grundläggande kunskap inom ekonomisk rapportering och redovisning.

Ditt främsta arbetsspråk är svenska men koncernspråket är engelska. Du har erfarenhet som säljare med eget kund- och budgetansvar. 

Placering är på huvudkontoret i Stockholm, Kungsholmen. Rikard Ljung är ansvarig rekryteringskonsult, kontakta gärna honom om du har några frågor på rikard.ljung@sifferverket.se alternativt 0708-740350. 

Vi intervjuar kandidater fortlöpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar den rätta kandidaten. Sök tjänsten via länken nedan.

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon