Driven säljare till Visma Collectors

Visma Collectors har 80 anställda och en omsättning på över 200 miljoner SEK. De ingår i den norska Visma-koncernen med ungefär 5500 anställda varav 1600 av dessa är i Sverige och en omsättning 2015 på drygt 8 miljarder SEK. Visma Collectors erbjuder olika kundreskontratjänster som påminnelse och inkasso till kunder i näringsliv och offentlig sektor i hela landet.

Du kommer att ha hand om hela processen. Allt från cold call till att planera och organisera möten ute hos kund. Du ansvarar för dina arbetsuppgifter samt driver dessa självständigt. Du har ett nära samarbete med dina teamkollegor men avslutar dina egna affärer på egen hand. Visma Collectors har en marknadsavdelning som kan hjälpa till med eventuella leads. Du kommer att vara placerad på deras stora fina kontor vid Kungsholmen, Stockholm. 

Som person ser vi gärna att du är:

  • strukturerad och självgående
  • Gillar att hitta nya affärsmöjligheter 
  • Har erfarenhet av PowerPoint
  • Har erfarenhet samt goda kunskaper av tjänsteförsäljning inom B2B. Meriterande är om du har erfarenhet från finansbranschen 
  • Har grundläggande kunskap inom ekonomisk rapportering.
  • Har erfarenhet som säljare med eget kund- och budgetansvar.

Placering är på huvudkontoret i Stockholm, Kungsholmen. Rikard Ljung är ansvarig rekryteringskonsult, kontakta gärna honom om du har några frågor på Rikard.ljung@sifferverket.se alternativt 0708 74 03 50.

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon