Ledande nordiskt managementföretag söker strategispecialist.

Managementkonsult inom strategy.

Har du erfarenhet som strategikonsult och mycket goda kontakter på ledningsnivå bland industriföretagen i södra Sverige så är det dig vi söker. 

Utmanas du av att arbeta som utvecklingsledare, guida och leda seniora managementkonsulter och team? Har du passion för att dela med dig av din expertis, då kan Implement Consulting Group vara det företag du attraheras av. Du blir en nyckelperson i företagets utveckling och tillväxt inom Malmö och Öresundsregionen.

Det ställs höga krav på din kommunikationsförmåga och du kommer agera projektledare, vara bryggan mellan uppdragsgivare och konsultteam. Ta det yttersta ansvaret för kunden och den förändring som planeras och implementeras. Dina kunskaper kan även omsättas direkt i leverans. Är du intresserad av att arbeta internationellt så väljer du att utveckla storbolagen med global placering. Du har relevant universitetsutbildning.

Vi arbetar med fortlöpande ansökningar så var vänlig ansök nedan. Om du har frågor var vänlig kontakta vår ansvariga rekryteringskonsult Marita Oelker, 0708-29 33 18, marita.oelker@sifferverket.se.

Keywords;

strategy development

transformation growth

organisational design

mergers & acquisitions

strategy implementation

strategy transformation

strategy execution

growth strategy

cost-cutting

turn-around

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon