Restaurangchef till Sveriges första Världsarv på Drottningholm!

I världsarvet Drottningholm ligger Karamellan – Café & Restaurang. Här har det bedrivits café- och restaurangverksamhet sedan sent 1800-tal. Ursprungligen kallades Karamellan ett Schweizeri, ett finare café som även serverade starkare drycker. Under vintern 2016/17 har vi byggt till restaurangen med ett nytt restaurangkök samt en ny matsal för 60 gäster, ett Orangeri. Vi går nu från säsongsverksamhet till året runt verksamhet och söker därför en restaurangchef. 

Om rollen
Som restaurangchef hos oss ( en ny tjänst) är du med och utvecklar vår verksamhet. Du arbetar bl a med att leda det dagliga arbetet i restaurangen, ansvara för personal och schemaläggning, marknadsföring, bokningsansvarig för grupper och festvåning. 

Du ska ha minst 3 års erfarenhet av en liknande befattning, framförallt bör du vara van att leda personal, tala bra engelska, älska tempo och kunna möta våra gäster med engagemang och stor kunskap om mat och dryck. Du gillar att möta internationell publik och att hugga i där det behövs.

Du är kreativ och kan navigera rätt i sociala media och har kunskapen att hantera vår medverkan där. Du leder det dagliga arbetet och driften tillsammans med vår köksmästare, du ingår i ledningsgruppen tillsammans med ägare.

Verksamheten på Karamellan växer och du kommer att ha en viktig roll i den processen.Vi vill att du kan inspirera och leda medarbetare mot de nya mål som vi tillsammans sätter upp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provtjänstgöring, tillträde 1 mars 2018. Senaste ansökningsdag 25 januari 2018. Är du redo att anta en spännande utmaning?

Välkommen med din ansökan!

För vidare information ring Per Mellström tel 070/609 33 98
per.mellstrom@huvudverket.eu

Eller Markus Magnell tel 072/222 39 36
markus.magnell@huvudverket.eu

I Huvudverket ingår, Besöksverket, Sifferverket och Kommunikationsverket

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon