Hotel Skeppsholmen söker köksmästare

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS STADSOAS
Mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune har en tillflyktsort skapats för alla sinnen, med vackert och lugnt läge vid vattenbrynet skapats med ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode. Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanen märkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Fondation/UNICEF och Project Playground.

Om tjänsten
Vi söker en positiv, driven och engagerad person som har ett genuint intresse för matlagning och älskar att leda ett team till framgång. Du har en stor förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Vi ser att du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar. Vi söker dig som trivs i en internationell miljö då vi är stolta över att både våra gäster och kollegor kommer från hela världen. För att lyckas hos oss ser vi att du är modig, prestigelös och en fighter som brinner precis som vi för det svenska matarvet och vill vara bäst.

I vår verksamhet är mötesluncher och festvåningsverksamhet en stor del under hela året och restaurangen är som störst under sommarhalvåret.

 Du har en stor passion för själva matlagningen och vill med ditt sätt att leda,inspirera och motivera dina medarbetare att leverera en unik service och oförglömligamatupplevelser.

Som ledare hos oss ser vi att du vill vara med operativt och förvalta samt utveckla vårt kök, dig själv, dina medarbetare, samt att jobba mot våra gemensamma mål.

 I din roll kommer du att utmanas i att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som kräver att prognostisera, planera och bemanna utefter detta. Du kommer att ingå i Hotel Skeppsholmens ledningsgrupp. Arbetstiderna för tjänsten är varierande.

Vad krävs?
Relevant utbildning samt 5 års yrkeserfarenhet från ledande position i liknande typ av verksamhet.
Kunskaper i Officepaketetsamt goda kunskaper i svenska (tal och skrift).
Kunskaper i engelska (tal och skrift) samt B-körkort är meriterande.

 

För vidare information om tjänsten kontakta våra rekryterare på huvudverket & besoksverket.com

Per Mellström
Tel 070/609 33 98
Per.mellstrom@huvudverket.se

Markus Magnell
Tel 072/222 39 36
Markus.magnell@huvudverket.se

Hotel Skeppsholmen är en del av Nobis-koncernen och medlemmar i Design Hotels, se mer på www.hotelskeppsholmen.se

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon