Administratör till Metrika Consulting AB, Halvtid

Metrika Consulting är ett forskningsinriktat konsultföretag med expertis inom dataanalys. Metrika Consulting grundades 1990 och var den första distributören av Stata utanför USA och fortsätter att vara en av Stata-distributörerna i världen.  Metrika är även den officiella Stata-distributören för de nordiska och baltiska länderna. Stata är ett komplett integrerat statistiskt mjukvarupaket som ger allt som behövs för dataanalys, datahantering och grafik. Förutom Stata-försäljningen organiserar vi Stata-konferenser och Stata-kurser, och vi är ett forskningsinriktat konsultföretag med expertis inom dataanalys.

Sifferverket söker nu en administratör på deltid 50% ca kl. 10.00-14.00 till Metrikas kontor i centrala Stockholm.

 Arbetsuppgifter/din profil

Rollen innebär att sköta kontroller, fakturering, placera ordrar, ordna kurser samt övriga administrativa uppgifter som förekommer på ett litet kontor. Du kommer även hjälpa till med uppdatering av hemsida och publicering i sociala medier. Som person är du flexibel, noggrann, strukturerad och har inget emot att sköta rutinuppgifter. Du pratar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. När nya versioner av programvaror släpps blir det högre arbetsbelastning, så övertid förekommer.

 Övrigt

Tjänsten ska tillsättas i början av maj. För närvarande förläggs arbetet på ett kontorshotell på Gärdet, men man planerar att flytta till ett annat kontorshotell vid Östermalmstorg. Du kommer periodvis att arbeta ensam på kontoret, då kollegorna som forskar är utspridda i landet vid Universitet och Högskolor. Tycker du att tjänsten låter intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan snarast möjligt via vår hemsida www.sifferverket.se. Vi intervjuar fortlöpande.

Vill du veta mer? Kontakta Josephine Ivstam josephine.ivstam@sifferverket.se

 

 

 

 

Kontakta Sifferverket

Ring vårt kontor i Stockholm och Malmö 08-128 77 900

Bli medlem!

Anmäl dig till oss så kontaktar vi dig när vi får in ett uppdrag som stämmer med din profil.

Anmäl dig

Följ med på våra senaste uppdrag

Prenumerera

Håll dig informerad!

Följ oss här:
faviconfaviconfavicon